Επικοινωνήστε μαζί μας

Γνωρίστε τις Αντλίες Wayne Helix μέσα από τη δουλειά μας.

Από το πρώτο βραβείο “Καλύτερης χειροκίνητης αντλίας καυσίμων» το 1893 μέχρι και το 2016 και τους εορτασμούς για τα 125 χρόνια ζωής.
Επικοινωνήστε μαζί μας

Πρατηριούχοι

Έχουν ανάγκη οποιοδήποτε πλεονέκτημα που θα οδηγήσει στην αύξηση των όγκων, δημιουργία αφοσιωμένων πελατών που θα οδηγηθούν και στο κατάστημα.

hooman1

Τεχνικοί

Οι τεχνικοί θα πρέπει να εργάζονται γρήγορα και αποτελεσματικά, για αυτό χρειάζονται αντλίες που και να απαιτούν λιγότερη συντήρηση αλλά και όταν αυτή απαιτείται να είναι απλοποιημένη.

hooman2

Αυτοκινητιστές

Οι αυτοκινητιστές θέλουν απλά να μπουν, να ανεφοδιαστούν και να συνεχίσουν την ημέρα τους. Θέλουν την αίσθηση ασφάλειας και καθαρότητας. hooman3

Η αντλία Helix σχεδιάστηκε για αυτούς.

Στην πάροδο των χρόνων, η Wayne έγινε συνώνυμο της τεχνολογικής εξέλιξης και  επηρέασε στον μέγιστο βαθμό την κατασκευή αντλιών με την μορφή που τις γνωρίζουμε σήμερα . Εισήγαγε πρώτη την αντλία «ορατής μέτρησης» ώστε να μπορεί ο πελάτης να βλέπει πόσο καύσιμο έχει παραλάβει , τον πρώτο ηλεκτρονικό διανομέα, καθώς και την πρώτη pay-at-the-pump τεχνολογία που υπήρξε ποτέ. Δείγματα της τεχνολογίας του μέλλοντος έχουμε αρχίσει ήδη να βλέπουμε και στα μοντέλα Helix  με τις οθόνες αφής τα και τον άψογο σχεδιασμό.  Πέντε μοντέλα αντλιών Wayne, κατασκευασμένα για να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη, σε κάθε  πρατήριο , μικρό ή μεγάλο , σε 145 χώρες του κόσμου.